Benefietconcert voor Oekraïense weeskinderen

9 december 2023 15:00 t/m 9 december 2023 17:00
Locatie: H. Antonius Abtkerk Overasselt,

Op 9 december a.s. om 15.00 uur geeft de grote Oekraïense operatenor Yurii Godo een concert in de H. Antonius Abt Kerk in Overasselt. Het concert is onderdeel van een liefdadigheidstournee om geld in te zamelen voor Oekraïense weeskinderen. Dit initiatief is genomen in samenwerking met de regionale overheid van Zaporizja en de kinderafdeling onder leiding van Antonina Matveeva. Yurii Godo wordt deze middag begeleid door het klarinettenensemble Mooi van Hout.

De beroemde zanger Yurii Godo heeft opgetreden op grote podia als het legendarische Teatro Real (Madrid), Carnegie Hall (New York) en Notre Dame de Paris, is tweevoudig Billboard Award winnaar, Grammy genomineerde en Spanje’s Beste Klassieke Stem 2005-2006. Op deze decembermiddag brengt hij Schuberts “Ave Maria”, Francks “Panis Angelicus”, wereldliederen en Oekraïense kerstliederen ten gehore.

Entree is vrij, bezoekers wordt gevraagd om een donatie. De opbrengsten van het concert gaan naar de Association for Support of Ukrainian Orphans. Hiermee worden ruim 1000 weeskinderen uit de regio Zaporizja geholpen, die zwaar te lijden hebben onder de oorlog. We hopen deze kinderen een mooi kerstcadeau te kunnen geven.

U bent meer dan welkom! Kunt u er niet bij zijn, maar wilt u toch een donatie doen? Maak dan uw bijdrage over naar:

Rekening: NL07 RABO 0189 9037 16

Ten name van: Dorpsplatform Overasselt

Onder vermelding van: Donatie Oekraïense weeskinderen

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via info@overasseltvooroekraine.nl

https://www.overasseltvooroekraine.nl/