Meerdaagse bedevaart naar Beauraing, België

25 mei 2024 t/m 28 mei 2024
Locatie:

NBC Pro Maria afdeling bisdom Den Bosch organiseert een vierdaagse bedevaart met extra zorg naar het Belgische bedevaartplaatsje Beauraing met begeleiding van een priester. Er is goede medische begeleiding aanwezig. Aan deze bedevaart kunnen oudere, zieke, gehandicapte, en gezonde pelgrims deelnemen. De bedevaart van 25 t/m 28 mei 2024 heeft de opstapplaatsen Mill, Helmond (bij voldoende pelgrims) en Eersel.

Programma:

  • Dagelijks H. Mis
  • Rozenhoedje
  • DVD over Beauraing
  • Lof en persoonlijke zegen met het H. Sacrament
  • Gezellige ontspanningsavonden
  • Vespers en Mariawake met handoplegging.

Ook kunt u op eigen gelegenheid het heiligdom verkennen, het Mariaal museum bezoeken en de graven van de zieners bezoeken. Stille aanbidding is dagelijks mogelijk vanaf 14.00 uur in de kapel. We verblijven in het Accueil, naast de Tuin der Verschijningen, met kamers voor een of twee personen. Inschrijving tot deelname is mogelijk tot zes weken voor de bedevaart. Bij de reissom zijn inbegrepen de heen- en terugreis van de centrale opstapplaats naar Beauraing, volledig pension, een ongevallen/ziekte- en reisverzekering, bijdrage om verblijf en vervoer voor vrijwilligers van het zorg-team te betalen. Reissom vanaf € 340,- p.p.

Meer inlichtingen bij het pelgrimssecretariaat, dhr. H. Kuijs, Westerveldlaan 6, 5345 EM Oss, telefoon 06-83255111, website http://nbcpromaria.weebly.com/
Opgave tot zes weken voor de bedevaart.