Op reis met gezinnen: ‘De wonderlijke 7, een ontdekkingsreis’

1 juli 2023 09:30 t/m 1 juli 2023 16:00
Locatie: Hervormde Kerk Bergharen,

Ook dit jaar gaat het bisdom van ’s-Hertogenbosch op reis met gezinnen. Het is een ontdekkingsreis dit keer.

Wonderlijk genoeg start onze zoektocht bij museumpark Orientalis, in Heilig Landstichting bij Nijmegen. Dit was jarenlang een drukbezochte bedevaartplaats, om het land van Jezus te kunnen bezoeken zonder een gevaarlijke reis te moeten maken. Onze zoektocht eindigt in de Cenakelkerk bij het museumpark, een onderdeel van het ‘Grootste Museum van Nederland’. Deze twee ‘best kept secret’-locaties van ons bisdom zijn die dag ons speelterrein. Wie of wat zijn nu toch die Wonderlijke 7?

We willen graag helemaal in de wereld zijn, onze talenten inzetten en van betekenis zijn. We voelen ook dat er méér is. We voelen ons aangetrokken door wie of wat ons te boven gaat, door God en door het wonderlijke leven van Jezus. We willen onze kinderen iets hiervan meegeven. MAAR HOE DAN?

De reis is een klein antwoord op de vraag HOE DAN? De weg is spannend. Onderweg valt er weer van alles te proeven, uit te proberen, te knutselen, op te lossen, te zingen en te dansen. En op deze reis van je leven kom je ze tegen, de Wonderlijke 7!

De dag begint om 9.30 uur en eindigt om 16.00 uur. Vanuit Wijchen reizen we samen met een bus ernaartoe. Kosten: €5,00 p.p., gratis voor gezinnen die deelnemen aan Apostelen 2.0. Meer informatie en aanmelden: apostelen2.0@detwaalfapostelen.nl