Workshop voor vrijwilligers

29 september 2022 19:00 t/m 29 september 2022 21:30
Locatie: 't Mozaïek,

In de Week van de ontmoeting (van 29 september t/m 6 oktober) organiseert MeerVoormekaar in samenwerking met de Landelijke Luisterlijn een workshop “luisteren met échte aandacht”.
Deze workshop is op 29 september van 19.00 – 21.30 uur in ’t Mozaïek en is voor vrijwilligers en iedereen die zijn luisterkwaliteiten nog meer in de praktijk wil brengen.

Je hoort me wel maar luister je ook?

We vinden spreken vaak belangrijker dan luisteren. Toch geeft luisteren ons zo ontzettend veel meer! Echt luisteren zorgt voor wederzijds begrip, helderheid en verbinding. Het is een geschenk aan de ander én aan jezelf.

In deze interactieve workshop nemen twee vrijwilligers van de Landelijke Luisterlijn je mee in de waardevolle kunst van het luisteren. Aan de hand van drie modellen krijg je handvatten om je te verdiepen in jouw luisterend vermogen. Tips, ervaringsverhalen en de valkuilen bij het luisteren komen ruimschoots aan bod. Tevens is er voldoende gelegenheid om met elkaar te praten hoe je dat in de praktijk doet. Na afloop ben je een flinke stap verder in het luisteren met échte aandacht!

Aanmelden kan tot en met 16 september en deelname is gratis. Interesse? Stuur dan een e-mail naar komerbij@meervoormekaar.nl

Vermeld s.v.p. je naam, e-mail en telefoonnummer en de NAW gegevens van de vereniging, stichting of (vrijwilligers)organisatie waar je vrijwilliger bent.
We sturen je per e-mail een ontvangstbevestiging en na 16 september volgt verdere praktische informatie.

Inlichtingen bij Els Wilmink (T 06-48633587) of Tessy Oosterbaan (T 0683014571)