Ontmoetingsmarkt voor inwoners uit gemeente Wijchen

1 oktober 2022 12:00 t/m 1 oktober 2022 17:00
Locatie: 't Mozaïek,

In de Week van de ontmoeting (van 29 september t/m 6 oktober) organiseert MeerVoormekaar een ontmoetingsmarkt voor inwoners uit de gemeente Wijchen. Deze markt is op 1 oktober en bestaat uit informatiekraampjes, leuke activiteiten en workshops. Iedereen met belangstelling voor activiteiten en/of vrijwilligerswerk en zich graag wil oriënteren op de mogelijkheden, is van harte welkom! Ontmoeting staat hierbij centraal.

Laat de bezoekers kennis maken met jullie vereniging, stichting of vrijwilligersorganisatie en reserveer een (sta)tafel voor deze ontmoetingsmarkt. Een unieke gelegenheid om je te presenteren en om nieuwe vrijwilligers te werven. En wie weet kun je meteen afspraken maken met mensen die bij jullie aan de slag willen gaan. Ook is de markt een leuke manier om kennis te maken met andere organisaties.

WANNEER EN WAAR?
De ontmoetingsmarkt vindt plaats op zaterdag 1 oktober 2022 van 12.00 – 17.00 uur in en om de foyer van ‘t Mozaïek.

AANMELDEN
Aanmelden kan tot en met 16 september en deelname is gratis. Interesse? Stuur dan een e-mail naar komerbij@meervoormekaar.nl

Vermeld s.v.p. de volgende gegevens:

  • NAW-gegevens vereniging, stichting of (vrijwilligers)organisatie;
  • Naam, e-mail en telefoonnummer van de vertegenwoordigers;
  • Logo (PDF of afbeelding) indien gewenst.

ONTVANGSTBEVESTIGING EN VERDERE INFORMATIE
Er is plaats voor ongeveer 35 organisaties en maximaal 2 vertegenwoordigers per organisatie. Er is voor iedere organisatie een (sta)tafel en 2 stoelen en er is beperkte ruimte voor promotiemateriaal.

We sturen je per mail een ontvangstbevestiging en na 16 september volgt verdere praktische informatie.

Als je een idee hebt voor een leuke workshop of activiteit tijdens de ontmoetingsmarkt, laat het ons weten. We kunnen dan samen kijken naar de mogelijkheden.

We hopen op een mooie opkomst om samen deze ontmoetingsmarkt tot een succes te maken!

Namens de organisatie, Tessy Oosterbaan (T 06-83014571) en Els Wilmink (T 06-48633587)