Featured Image

Eerste Communie

Voor een derde keer dit jaar was er een Eerste Communieviering in onze parochie. De eerste was met Pinksteren in Balgoij, de tweede was de First Communion van de Engelse Mis en op zondag 25 juni 2023 kregen tien kinderen in de Antonius Abt in Wijchen hun eerste Communie. Drie verschillende vieringen waren het, maar toch allemaal hetzelfde. Alle kinderen hadden hun voorbereiding gekregen bij Apostelen 2.0 en het was steeds dezelfde Heer die de kinderen voor het eerst ontvingen in de
Communie.

‘Samen, met de zegen van God’ was het thema van de viering. We zijn immers als geloofsgemeenschap onderweg, ondersteund door al het goede dat een leven met Jezus te bieden heeft. Dat samenleven begint met de doop, maar het houdt niet op met de Eerste Communie. We hopen dan ook dat we er weer trouwe tochtgenoten hebben bijgekregen.

De viering is zoals vele vieringen in de Antonius Abt Wijchen terug te kijken via ons YouTube-kanaal.

Featured Image

Vormselviering

Op zaterdag 17 juni 2023 hebben twaalf jonge mensen in onze parochie het H. Vormsel ontvangen. Het was een mooie, sfeervolle viering met mgr. de Korte als voorganger. De voorbereiding voor het vormsel maakt deel uit van het programma ‘Apostelen 2.0’. In het afgelopen jaar hebben de jongeren nagedacht over hun eigen plek in de kerk, wat geloven betekent voor henzelf, de handen uit de mouwen gestoken bij de Franciscanen in Alverna, samen gegeten en gevierd en heel veel spellen gedaan.

Featured Image

First Communion

(English below)

Op zondag 4 juni was het feest in en rond de Antonius Abtkerk in Wijchen. Zes kinderen die elke maand naar de Engelse mis komen, deden hun eerste communie. Na afloop vierden zij met hun gezinnen en iedereen die naar de kerk was gekomen feest in de tuin naast de kerk.

On June 4th six children from the English Mass received their first communion. They prepared for this by taking part in our Apostelen 2.0 program. Now it was their great day. The church was beautifully decorated, the children wore their best clothes and people had come from far to celebrate together.

After Mass there was a party in the garden next to the church. People had brought delicious food to share. Everyone who had attended Mass was welcome to join in the festivities. Even the weather was perfect.

 

Meer informatie over de voorbereidingen voor de eerste communie en het gezinsprogramma Apostelen 2.0.

More information about the monthly English Mass can be found here.

 

Contact

Parochiecentrum
Oosterweg 4
6602 HD Wijchen
Telefoon: (024) 6412627
Email: info@detwaalfapostelen.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur.

Buiten de openingstijden is er alléén in dringende gevallen een pastor bereikbaar via alarmnummer (06) 13 93 43 68.

U kunt ook het contactformulier gebruiken.

Bankgegevens
Algemeen (o.a. Gebedsintenties):
NL70RABO0135464048

Kerkbalans:
NL65RABO0135463459

Kerkhofzaken:
NL66RABO0111670020